Skip to content
Nextcloud Kalender

Fælles kalender med Nextcloud

En fælles kalender kan være meget nyttig for virksomheder, organisationer eller familier til at holde styr på aftaler, arrangementer og daglige aktiviteter. Det giver alle involverede et overblik over tiden, som kan planlægges mere effektivt.

Med en fælles kalender i Nextcloud er det muligt at dele begivenheder mellem brugere af Nextcloud og via e-mail, så er det nemt at holde styr på aftaler og begivenheder. Alle brugere i Nextcloud kan desuden også se andres kalendre og ændringer til deles autoamtisk. Dette gør det nemmere at samarbejde om planlægningsopgaver og koordinere møder.

Ved hjælp af en fælles kalender behøver man ikke have mange møder for at diskutere dagens agenda: Alle har mulighed for at se den seneste version af den fælles aftale når som helst. Dette reducerer den tid der bruges på organisering af arrangementer betydeligt.

Hvis du har lyst til vide mere om Nextcloud kan du se mere her