Skip to content
Nextcloud Opdatering Og Backup

Slip for besværet med opdatering og backup af Nextcloud

Nextcloud er en open source platform, der giver dig mulighed for dig at have fuld kontrol over dine filer, kontakter, kalendere og andre data. Det er en god måde at undgå de sikkerhedsrisici, der er forbundet med at gemme data i skyen, men det kræver også en vis mængde vedligeholdelse og administration.

Heldigvis er der en enklere måde at få det bedste af begge verdener. Du kan få en Nextcloud-installation, der er hostet, opdateret og sikkerhedskopieret af os. Det vil spare dig for tid, besvær og bekymringer, så du kan fokusere på at bruge Nextcloud til at opbevare, dele og samarbejde om dine data.

Her er nogle af fordelene ved at vælge en hostet Nextcloud-løsning:

  1. Ingen vedligeholdelse: Når du vælger en hostet løsning, så tager vi os sig af alt arbejdet med vedligeholdelse og opdatering af din Nextcloud-installation. Du skal ikke bekymre dig om at opdatere softwaren eller sikre, at sikkerheden er i orden.
  2. Automatiske backup: Hosted Nextcloud inkluderer også automatiske backup-løsninger, så dine data altid er sikre og kan gendannes, hvis noget går galt.
  3. Besparelse af tid og penge: Når du vælger en hostet Nextcloud-løsning, så slipper du for at skulle bruge tid og penge på at opgradere hardware, installere software eller opdatere sikkerhed.

Så hvad venter du på? Få en hostet Nextcloud-løsning i dag, og oplev den bekvemmelighed og sikkerhed, som kun en tredjepartsudbyder kan tilbyde. Du vil aldrig se tilbage!

Se mere om Nextcloud her.