Skip to content
Er der styr på kalenderen og aftalerne?

En fælles kalender kan være meget nyttig for organisationer eller familier til at holde styr på aftaler, arrangementer og daglige aktiviteter. Det giver alle involverede et overblik over tiden, som kan planlægges mere effektivt.

Med en fælles kalender i Nextcloud er det muligt at dele begivenheder mellem brugere af Nextcloud eller via e-mail og sociale medier, så der nemt kan holdes styr om begivenheder. Alle brugere i Nextcloud kan desuden også se andres kalendre og ændringer til deles autoamtisk.

Dette gør det nemmere at samarbejde om planlægningsopgaver og koordinere møder.

Ved hjælp af en fælles kalender behøver man ikke have mange møder for at diskutere dagens agenda: Alle har mulighed for at se den seneste version af den fælles aftale når som helst. Dette reducerer den tid der bruges på organisering af arrangementer betydeligt.

Mobil og desktop

Dine kalendere kan sætte op på både dine mobile enheder, PC, Mac og Linux.
Det betyder at du kan lave en aftale i din Outlook kalender og med det samme vil aftalen være tilgængelig på din mobil, uden at du skal gøre noget.

Deling af kalender

I kan dele kalendere mellem jer på Nextcloud. På den måde kan i både dele hvad i har af aftaler i jeres egne kalendere men også oprette fælles kalendre, så i kan holde styr på fælles aftaler.

Integrationer

Mange Nextcloud Apps har integrationer til kalenderen. På den måde er muligt at sætte dato’er på f.eks. Todo liste og Deck kanban opgaver. Så vil du kunne se hvornår de skal være klaret i kalendere.

Nextcloud

Nextcloud er den mest installerede fildelings- og samarbejdsplatform

Få adgang til dine data alle steder fra og samarbejd på tværs af dine enheder

Med Nextcloud forbliver dine data under din kontrol

Nextcloud er meget mere end deling af kalender

Med en Nextcloud løsning får du en sikker samrabejds platform, hvor i kan dele filer, holde styr på kalendere og holde videomøder.

Filer, Fotos, Kalender, Kontater, Talk er blot en del af mulighederne med Nextcloud. Der findes en omfattende katalog af Apps som gør det nemt at samarbejde eller integrere Nextcloud med andre systemer og applikationer.

Du kan se udvalget af Apps her

Vi har lavet en liste over Apps som vi anbefaler, som du kan se her.

Blog
19dec 23

Nextcloud AI Assistant

Nextcloud AI Assistant er en intelligent assistent, der er integreret i Nextcloud-platformen. Den giver dig mulighed for at udføre forskellige…

12dec 23

Nextcloud HUB 7

Masser af nye ting fra Nextcloud igen. Med Nextcloud HUB 7 er der flere spændelde nyheder. Unified Search Så det…

16sep 23

Nextcloud HUB 6

NextCloud HUB 6 introducerer funktioner, der understøtter en sund mødekultur, såsom at vise deltagernes taletid og give en advarsel ved…

13jun 23

Nextcloud HUB 5

Så udkom der en frisk Nextcloud. ✨ AI, der respekterer privatlivets fred 💬 Talk opkaldsudskrifter, oversættelse og diktering 🗂️ Automatisk…

Vil du se hvad Nextcloud har at byde på?

Mange virksomheder udnytter ikke i høj grad mulighederne i at have en god samarbejds platform ned fildeling, som gør det nemt at samarbejde og arbejde hjemmefra.

Har du lyst til at vide mere om Nextcloud, så kontakt os.

    Angiv dine interesser:

    FildelingKalenderVideo møderHjemmekontorAndet