Skip to content
Organiser dine projekter med Nextcloud Deck

Nextcloud Deck er en projektstyrings- og samarbejdsplatform, der er skabt af Nextcloud. Den hjælper dit team med at organisere og planlægge deres projekter.

Ved hjælp af Nextcloud Deck du nemt administrere projekter, opgaver og ressourcer på ét sted. Med en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt at bruge selv for begyndere.

Nextcloud Deck er tilgængelig på både desktop og mobile enheder, hvilket gør det nemt at få adgang til og bruge på farten.

Det integreres også med andre populære værktøjer som Trello, Asana og Jira, så brugerne nemt kan importere deres projekter og opgaver til Nextcloud Deck.

Fordele ved at bruge Nextcloud Deck

Nextcloud Deck er det perfekte værktøj til teams af alle størrelser. Det giver et sikkert og pålideligt miljø til projektstyring og samarbejde. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge Nextcloud Deck:

  • Let at bruge – Nextcloud Deck har en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der gør det let at bruge selv for begyndere.
  • Sikker og pålidelig – Nextcloud Deck er bygget oven på Nextcloud-platformen, som giver brugerne et sikkert og pålideligt miljø til samarbejde.
  • Opgavetavler og prioritering – Nextcloud Deck indeholder opgavetavler, som med træk-og-slip-funktioner, gør det nemt at styre og prioritere opgaver.
  • Mobil understøttelse – Nextcloud Deck er tilgængelig på både desktop- og mobilenheder, hvilket gør det nemt at få adgang til og bruge på farten.
  • Integrationer – Nextcloud Deck er integreret med andre populære værktøjer som kalender, så du nemt kan få overblik over deadlines.

Oprettelse af et projekt i Deck

Det er nemt og intuitivt at oprette et projekt i Nextcloud Deck. For at oprette et projekt skal du først klikke på knappen “Opret tavle”. Herfter skal du give tavlen et navn.

Når tavlen er oprettet, skal du oprette en eller flere kolonner. Det anbefales at du starter med en kollonne til opgaver der ikke er prioriteret eller igangsat. En “Todo” liste.

Derefter kunne du have en kollonne med f.eks. de prioriterede opgaver som er igang.

I hver kollonne kan du oprette “Kort” ved at trykke på tegnet.
Hver kort er en opgave som du kan give et navn, en beskrivelse og tildele den til en person som er ansvarlig. Du kan også tilføje kommentarer og vedhæftede filer til opgaverne.

Mobilunderstøttelse

Nextcloud Deck er tilgængelig på både desktop- og mobilenheder, hvilket gør det nemt at få adgang til og bruge på farten. Det gør det nemt for dig og dit teams at samarbejde og administrere projekter, uanset hvor i befinder sig.

     

Blog
19dec 23

Nextcloud AI Assistant

Nextcloud AI Assistant er en intelligent assistent, der er integreret i Nextcloud-platformen. Den giver dig mulighed for at udføre forskellige…

12dec 23

Nextcloud HUB 7

Masser af nye ting fra Nextcloud igen. Med Nextcloud HUB 7 er der flere spændelde nyheder. Unified Search Så det…

16sep 23

Nextcloud HUB 6

NextCloud HUB 6 introducerer funktioner, der understøtter en sund mødekultur, såsom at vise deltagernes taletid og give en advarsel ved…

13jun 23

Nextcloud HUB 5

Så udkom der en frisk Nextcloud. ✨ AI, der respekterer privatlivets fred 💬 Talk opkaldsudskrifter, oversættelse og diktering 🗂️ Automatisk…

Vil du se hvad Nextcloud har at byde på?

Mange virksomheder udnytter ikke i høj grad mulighederne i at have en god samarbejds platform med deling af filer.

Gør det nemt at samarbejde, både på kontoret og hjemmefra.

Har du lyst til at vide mere om Nextcloud, så kontakt os.

    Angiv dine interesser:

    FildelingKalenderVideo møderHjemmekontorAndet