skip to Main Content
Organiser dine projekter med Nextcloud Deck

Nextcloud Deck er en projektstyrings- og samarbejdsplatform, der er skabt af Nextcloud. Den hjælper dit team med at organisere og planlægge deres projekter.

Ved hjælp af Nextcloud Deck du nemt administrere projekter, opgaver og ressourcer på ét sted. Med en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt at bruge selv for begyndere.

Nextcloud Deck er tilgængelig på både desktop og mobile enheder, hvilket gør det nemt at få adgang til og bruge på farten.

Det integreres også med andre populære værktøjer som Trello, Asana og Jira, så brugerne nemt kan importere deres projekter og opgaver til Nextcloud Deck.

Fordele ved at bruge Nextcloud Deck

Nextcloud Deck er det perfekte værktøj til teams af alle størrelser. Det giver et sikkert og pålideligt miljø til projektstyring og samarbejde. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge Nextcloud Deck:

  • Let at bruge – Nextcloud Deck har en enkel og intuitiv brugergrænseflade, der gør det let at bruge selv for begyndere.
  • Sikker og pålidelig – Nextcloud Deck er bygget oven på Nextcloud-platformen, som giver brugerne et sikkert og pålideligt miljø til samarbejde.
  • Opgavetavler og prioritering – Nextcloud Deck indeholder opgavetavler, som med træk-og-slip-funktioner, gør det nemt at styre og prioritere opgaver.
  • Mobil understøttelse – Nextcloud Deck er tilgængelig på både desktop- og mobilenheder, hvilket gør det nemt at få adgang til og bruge på farten.
  • Integrationer – Nextcloud Deck er integreret med andre populære værktøjer som kalender, så du nemt kan få overblik over deadlines.

Oprettelse af et projekt i Deck

Det er nemt og intuitivt at oprette et projekt i Nextcloud Deck. For at oprette et projekt skal du først klikke på knappen “Opret tavle”. Herfter skal du give tavlen et navn.

Når tavlen er oprettet, skal du oprette en eller flere kolonner. Det anbefales at du starter med en kollonne til opgaver der ikke er prioriteret eller igangsat. En “Todo” liste.

Derefter kunne du have en kollonne med f.eks. de prioriterede opgaver som er igang.

I hver kollonne kan du oprette “Kort” ved at trykke på tegnet.
Hver kort er en opgave som du kan give et navn, en beskrivelse og tildele den til en person som er ansvarlig. Du kan også tilføje kommentarer og vedhæftede filer til opgaverne.

Mobilunderstøttelse

Nextcloud Deck er tilgængelig på både desktop- og mobilenheder, hvilket gør det nemt at få adgang til og bruge på farten. Det gør det nemt for dig og dit teams at samarbejde og administrere projekter, uanset hvor i befinder sig.

     

Blog
10okt 22

Nextcloud Hub 3

Så er Nextcloud Hub 3 udkommet! 🎨 Helt nyt design 🖼️ Fotos 2.0 med editor og AI 📊 Afstemninger og…

04maj 22

Nextcloud version 24 udgivet

Så kom Nextcloud HUB version 24 ud. Af nyheder er der blandt andet følgende: 🙋 Brugermigrering 🔒 Smart fillåsning 🚀…

01dec 21

Nextcloud version 23 udgivet

Nextcloud-filer: 10x synkroniseringsforbedringer af ydeevne, uddeleger begrænset administration fra administratorer til brugere; automatisk indstilling af brugerstatus Nextcloud Groupware: ekstern aftalebestilling,…

Vil du se hvad Nextcloud har at byde på?

Mange virksomheder udnytter ikke i høj grad mulighederne i at have en god samarbejds platform med deling af filer.

Gør det nemt at samarbejde, både på kontoret og hjemmefra.

Har du lyst til at vide mere om Nextcloud, så kontakt os.

    Angiv dine interesser:

    FildelingKalenderVideo møderHjemmekontorAndet