Skip to content
Matomo Dashbord

Matomo et alternativ til Google Anaytics

Så kom udmeldingen fra Datatilsynet, det er ikke lovligt at benytte Google Analytics i danmark uden at foretage yderligere foranstaltninger. De ekstra foranstaltninger ikke blot indstillinger i Google Analytics. Det betyder at for de fleste er der ikke en let eller billig løsning til at benytte Google Analytics lovligt.
Du kan læse Datatilsynets udmelding her.

Der findes faktisk et alternativer til Google Analytics. Hvis du har en WordPress side og stadig ønsker at kunne se statistik mm. kan vi anbefale at installere pluginet ‘Matomo Analytics‘.

Med Matomo Analytics kan du også se hvilke sider der besøges, afvisningsprocenter, anskaffelse osv. Du kan også sætte mål, så du kan få rapporter om dine konverteringer.Se mere om Matomo statitik pluginet her

Hvis du har brug for hosting af din WordPress side så kontakt os og vi finder den rigtige løsning til dig